HomeHerenschoenen70Korting SchoenenKledingAccessoires Herenschoenen70Korting Herenschoenen70Korting SchoenenKledingAccessoires Herenschoenen70Korting Herenschoenen70Korting SchoenenKledingAccessoires SchoenenKledingAccessoires wXTPkiuOZl Raymedy Achtergrond informatie Wat is resonantie?

Page content

Mesa Heren Enkellaars Waterdicht Duurzaam En BlackExtreem 8OPXNwn0k

 De kern van de Raymedy technologie draait om het natuurkundig fenomeen resonantie. Deze term stamt uit het Latijnse ‘resonare’, het betekent ‘weerklinken’ en het houdt direct verband met het begrip eigenfrequentie [1] (of natuurlijke frequentie). Dat is een soort voorkeursfrequentie waarop een fysiek object het liefste trilt. Resonantie treedt op wanneer het object door een externe impuls in trilling wordt gebracht met precies deze eigenfrequentie. Dan gaat het object niet alleen meetrillen met dezelfde frequentie (dus even snel), maar bovendien véél sterker dan dat op grond van de aanstoting in eerste instantie verwacht zou mogen worden. De beweging (de ‘pieken’, de ‘uitslag’ of de ‘amplitude’ [2]) van de trilling is in dat geval veel groter. Het object is dan in resonantie.

Resonantie is een zeer algemeen natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij alle (levende) objecten, hoe groot of hoe klein ook. Zonder uitzonderingen. Uw bril, uw kamerplant en zelfs uw hond hebben een eigenfrequentie.

Mesa Heren Enkellaars Waterdicht Duurzaam En BlackExtreem 8OPXNwn0k

Veruit het bekendste voorbeeld van de enorme effecten van resonantie is de instorting van de Tacoma Bridge in Washington, VS, in 1940[3]Slechts vier maanden na de opening stortte deze enorme brug volledig in omdat bij het ontwerp geen of in elk geval onvoldoende rekening was gehouden met de eigenfrequentie van de brug. De resonantie werd opgewekt door de wind die op dat moment precies uit de juiste hoek kwam met exact de juiste snelheid. Daarmee ging de brug niet als misschien verwacht zou worden een beetje in trilling maar ontstond de eigentrilling. Doordat deze frequentie lang genoeg werd ‘aangeboden’, werd deze trilling steeds groter en had uiteindelijk een desastreus resultaat. Tegenwoordig wordt bij het ontwerp van gebouwen, tunnels en bruggen uiteraard rekening gehouden met eigenfrequentie van systemen.

Ook elk biologisch systeem, cel, orgaan, dier of plant heeft een eigenfrequentie en dat geldt ook voor onderdelen daarbinnen. Zelfs een samengesteld geheel, zoals uit bindweefsel opgebouwde stelsels als de bloedsomloop, het zenuwstelsel en het lymfestelsel hebben als geheel systeem weer een eigen voorkeursfrequentie.

Bovendien horen al die deelsysteempjes samen, ieder met hun unieke eigenfrequenties, harmonisch met, in en door elkaar te bewegen, samen trillen, samen in harmonie zijn. Alles hoort perfect samen te werken. Het lichaam is één trillend geheel. Het dient zich Mesa Heren Enkellaars Waterdicht Duurzaam En BlackExtreem 8OPXNwn0kcoherent te gedragen.

Resonantie, interferentie en coherentie

Resonantie, interferentie en coherentie zijn voor de Raymedy methode heel belangrijke verschijnselen. Hierbij bieden we microstroom, licht of een elektromagnetisch veld kortstondig, typisch enkele minuten, aan. Dit gebeurt via een speciaal ontwikkeld subtiel en zwak patroon zodat de cel, het orgaan of ander deelsysteem in harmonische trilling komt, in een geordende resonantie komt en daarmee energie opneemt, zonder dat andere processen verstoord worden. De cel of orgaan komt hiermee in oorspronkelijke, gezonde, toestand. Het lijkt hier wel of de cel de niet natuurlijke aanwezigheid van verstoringen van zich ‘afschudt’, de cel wordt letterlijk even losgetrild en neemt energie op wat een zeer gunstig effect heeft op de celstofwisseling: de cel weer op gang, komt weer tot leven.

Zappen

Bij ongewenst leven in een menselijk lichaam, zoals schadelijke bacteriën, virussen of parasieten wordt ook resonantie gebruikt door microstroom tegebruiken. Nu wordt het signaal echter heel anders aangeboden: in plaats van een patroon wordt de eigenfrequentie van de indringers, of een vitaal onderdeel daarvan, langdurig en met een sterkere amplitude aangeboden. Dit heeft een destructief effect op deze ziekteverwekkers die zullen sterven en door het immuunsysteem verder opgeruimd. We noemen deze vorm van het gebruik van resonantiezappen.

Resonantie werkt dus enerzijds helend voor het hele systeem (lichaam, orgaan of cel) en anderzijds vernietigend voor ongewenst leven in ons lijf. Het lichaam kan hierbij worden vergeleken met een voetbalteam, met in plaats van elf spelers maar liefst 100 triljard samenwerkende cellen: Door resonantie verschillend te gebruiken moedig je het hele team aan of worden de zwakste schakels vernietigd. Raymedy gebruikt het resonantie fenomeen in al haar raymedys.Shop Adidas De 18 VoetbalschoenenNl X rCxWeoQdB

  Comment Section

  0 reacties op “Wat is resonantie?

  Plaats een reactie

  Mesa Heren Enkellaars Waterdicht Duurzaam En BlackExtreem 8OPXNwn0k

  *

  * (Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd)Old PeuterschoenenBlauw Vans V Checkerboard Skool wuikZOPXTl


  Clip Kwaliteit Verwijderbare Schoenen Strass Hoge 8OyvmNwn0